© 2019 by BAAR

ARCHITEKT  BRATISLAVA

ROS

Pri návrhu interiéru víkendového 2 izbového bytu v novostavbe sa už nedalo stavebne zasahovať do dispozície, preto sme otázku orientácie obývačkového sedenia vyriešili vložením nábytkového solitéru do strednej časti dennej zóny. Transparentný policový kubus opticky oddeľuje kuchynskú a obývačkovú časť, umožňuje zavesenie televízie a poskytuje úložné priestory. Dvierka z polykarbonátových platní s graduálnym pieskovaním zaručujú dostatočný prestup denného svetla a zároveň zakrývajú zadnú stranu televízie. Zrelší pár klientov mal pomerne jasnú predstavu o farebnosti, ktorej sme sa držali. Neutrálny bielo - béžový základ oživili výrazné žlté a zelené akcenty nielen v doplnkoch, ale aj v nábytku. Béžovú farbu kuchynských dvierok dopĺňa jasno žltá pracovná doska a zástena z umelého kameňa, žltá je aj nika na sedenie vo vstupnom priestore. Jemný odtieň zelenej sa objavuje na kúpeľňovom nábytku, sviežejšia zelená na textíliách obývačky. Byt zjednocuje použitie rovnakej podlahy z lepených vinylových pásov v svetlom drevenom odtieni vo všetkých priestoroch, aj v kúpeľni. 

Lokalita:

Bratislava

Ružinov

Typ:

interiér

Dátum:

10 / 2018 _ štúdia

11 / 2018 _ projekt

03 / 2019 _ realizácia

Autori:

D. Šubín, Z. Krnáčová